Capitonaj bena Pick-UP Sportguard

Capitonaj bena Pick-UP Sportguard Capitonaj bena Pick-UP Sportguard Capitonaj bena Pick-UP Sportguard

Detalii produs:

  • Cod Produs: SPORTGUARD
  • Pret: 350 euro + tva

Fisa tehnica:

Un sistem de protecție pentru bena REVOLUȚIONAR! 

PRO-FORM a propus să dezvolte un sistem de protecție pentru bena camionului dvs. care depășește limitele cu opțiunile de protecție existente.

SPORTGUARD ™ este primul sistem de protecție a benei care oferă următoarele:

SPORTGUARD ™ poate fi ambalat plat pentru a minimiza costurile logistice și de manipulare. Toate piesele vin într-o cutie și sunt rapid, ușor și intuitiv pentru a se potrivi.

SPORTGUARD ™ este cu adevărat non-skid - încărcătura nu va aluneca în jurul benei camionului;

Modelul elegant al conturului SPORTGUARD îmbunătățește aspectul vizual al camionului dvs., maximizează spațiul de încărcare al pickup-ului și permite utilizarea fără cusur a oricărui tip de cârlig standard sau accesoriu.

SPORTGUARD ™ PRO-FORM oferă o combinație unică de stil format; Dur și durabil, precum și o instalație intuitivă, care face ca acesta să fie un adevărat sistem de protecție revoluționar.

SPORTGUARD ™ este oferit în prezent pentru majoritatea modelelor de camioane japoneze de tip Pickup, inclusiv cabină dublă, unică și cabină suplimentară pentru Ford Ranger, Toyota Hilux, Nissan Navara, Volkswagen Amarok, Mazda BT-50, Mitsubishi Triton, Isuzu Dmax, Holden Colorado. Ford F150. Consultați lista de aplicații din partea dreaptă pentru o descriere mai detaliată a produselor disponibile pentru preluarea dvs.

Protecţie:
SPORTGUARD ™ este un sistem de protecție revoluționar care asigură o piele de protecție cu impact mare, conturată astfel încât să se potrivească perfect curbelor benei dvs. de camion. Construcția secționată înseamnă că pereții laterali sunt rigizi și robusti, oferind o protecție mare împotriva impactului, în timp ce panoul din cauciuc este amortizat, oferind o suprafață mai moale și mai netedă care protejează atât integritatea, cât și suprafața vopsită a benei camionului.

Stil:
SPORTGUARD ™ este soluția finală a vehiculului. Formată pentru a se potrivi cu conturul camionului dvs., SPORTGUARD ™ oferă o integrare perfectă cu patul camionului. Stilul subtil și organic PRO-FORM complimentează și îmbunătățește aspectul camionului dvs.

Uşor:
SPORTGUARD ™ este livrat într-o cutie și este simplu și intuitiv pentru a se potrivi pe masina. Cu 5 bucăți care se fixează împreună, se instalează rapid și ușor și pot fi montate fără găuri de găurire în pat sau necesită unelte specializate. Toate componentele de montare se livrează într-o singură cutie, simplificând ambalarea și transportului.

Securitate:
SPORTGUARD ™ are o pardoseală cauciucată, care asigură o suprafață unică, fără alunecare, pentru a împiedica în mod eficient încărcarea încărcăturii în jurul benei camionului.

Designul unic pentru a se potrivi designului înseamnă că toate cârligele de cravată din fabricație pot fi accesate pentru a maximiza funcționalitatea.

Informatii generale:

Montaj facil:

Poze accesorii pick-Up montate pe masini, by ednik group Romania!

Puteti vizualiza poze cu accesorii pentru pick-UP montate pe masina accesati portofoliul edk-pickup.ro!

Vezi poze cu masini accesorizate de edk-pickup.ro ...
 
English French German Italian Romanian Spanish

Nou! Jante Fuel USA!

fuel USA web edk 1

Rollup multifunctional pentru pickup
Avem 893 vizitatori online
  • Contact
  • Cum cumpar
Vizitați galeria foto din rubrica de mașini, identificati produsul dorit, notati codul produsului si apoi completati corect:

FORMULARUL DE COMANDA.
Copyright © 2021 www.edk-pickup.ro - Accesorii Pick-UP. Toate drepturile rezervate.