Plateste in rate, pana la 6 rate fara dobanda!


Accesoriile auto pentru pick-UP au devenit acum si mai accesibile! Puteti achiziona bullbar, bare de protectie, praguri, sisteme de transport bagaje pentru acoperis, inchideri de bena, sisteme de remorcare si troliere si multe alte accesorii CU PLATA IN RATE! Daca detineti un card de credit la Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, puteti achizitiona produsele noastre in rate de 2 pana la 6 rate, FARA DOBANDA!

Cum platesc?


Pentru persoane fizice și firme care nu sunt distribuitori:

  • plata ramburs la livrare sau plata în avans;
  • card bancar instant prin Netopia MobilPay 
    footer icons
  • la plata în avans a produsului, firma noastră suportă cheltuielile de transport;
  • la comenzile speciale se percepe un avans de minim 30 %;

Pentru firmele distribuitoare si dealeri de mașini:

  • plata integral sau ramburs, fila CEC cu scadență 10-15 zile;.

Cum cumpar?


- Dacă sunteți interesați de unul dintre produsele noastre, vă rugăm mai intâi să vizitați galeria foto din rubrica de mașini si catalogul de produse de pe prima pagina ALEGE PICKUP

- Alegeți și rețineți codul produsului;

- După ce ați găsit produsul sau produsele dorite vă rugăm să ne contactati pe mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau telefonic:

- Alternativ va punem la dispozitie FORMULARUL DE COMANDA ONLINE

- NU UITAȚI să vizitați rubrica OFERTE, există posibilitatea ca produsul d-voastră sa fie la preț redus.

Dacă vă interesează un produs nu ezitați sa ne contactați telefonic sau prin email la   Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Echipa noastră vă va informa în legătură cu produsele noastre!

Returnari

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. EDNIK GROUP S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza in termenul de 14 zile mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice insa noi vom acorda dreptul de retur si persoanelor juridice, cu aceleasi conditii.

Cu respect, ECHIPA EDK-PICKUP.RO

xxx

English French German Italian Romanian Spanish

Nou! Jante Fuel USA!

fuel USA web edk 1

Rollup multifunctional pentru pickup
Avem 729 vizitatori online
  • Contact
  • Cum cumpar
Vizitați galeria foto din rubrica de mașini, identificati produsul dorit, notati codul produsului si apoi completati corect:

FORMULARUL DE COMANDA.
Copyright © 2021 www.edk-pickup.ro - Accesorii Pick-UP. Toate drepturile rezervate.